Algemene voorwaarden

Bestellen

Een bestelling is bindend. Bestellingen worden alleen geaccepteerd indien alle gevraagde gegevens zijn ingevuld. Daarbij dient een geldig e-mailadres te zijn vermeld.  Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u als klant een bevestiging van uw bestelling. Wanneer de bestelling onverhoopt niet leverbaar is, ontvangt u daarvan bericht op het opgegeven e-mailadres. Bestellingen die afzonderlijk zijn gedaan kunnen achteraf administratief niet worden samengevoegd tot 1 bestelling.

Betaling

Betaling vindt plaats via Ideal.

Levering

Levering geschiedt per post. Wij proberen uw bestelling binnen vijf werkdagen te versturen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Ondeugdelijkheid

Wanneer onverhoopt een onvolledigheid in het geleverde blijkt (bijvoorbeeld een druk- of productiefout), kan het artikel geruild worden tegen een nieuw exemplaar. Neem contact met ons op, zodra u merkt dat er iets niet klopt.

Aansprakelijkheid en wijzigingen

Stg. IKEG is niet aansprakelijk voor fouten in geleverde goederen, onjuistheden in specificaties, veranderingen van prijzen en/of gevolgen van onjuist gebruik van de geleverde goederen. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Wijzigingen in deze voorwaarden zijn voorbehouden. De voorwaarden via internet beschikbaar zijn geldig.

Retourneren

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. Indien de bestelling bij aankomst beschadigd is, dan kun u de bestelling retourneren. Bij gebleken schade wordt het product direct vervangen. Meldt deze schade voordat u het terugstuurt via ons contactformulier onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, vul dan ons contactformulier in.

RETOURNEREN

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft retourneren. Op enkele uitzonderingen na kunt u bij Stg. IKEG gekochte artikelen binnen 7 kalenderdagen na ontvangst retourneren.

Retourneren onbeschadigd(e) artikel(en)

Stuur het artikel, inclusief alle toebehoren, binnen 7 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur en in een deugdelijke verpakking.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat Stg. IKEG niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

Retourneren beschadigd(e) of verkeerd(e) artikel(en)

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, of terugbetaling.

Neem in dit geval altijd eerst contact op met ons via het contactformulier en vermeld hierbij duidelijk uw factuurnummer en het defect.

Wijze van retourneren

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Pakketten voorziet PostNL van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Vul op de achterzijde van de factuur de reden van retour in en stuur het artikel naar:

Stg. Kinderevangelisatie Genootschap
Postbus 20029
7302 HA  Apeldoorn

Let op!
Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel, eerst contact op met ons via het contactformulier.