Bijbeltijdlijnpakket

Ontdek Gods grote plan – geschikt voor kinderclub of zondagsschool

Het Bijbeltijdlijnpakket bevat vele ideeën om Gods grote plan te ontdekken. Het is belangrijk om de kinderen te leren en te laten zien hoe in Gods Woord van Genesis tot Openbaring Gods wonderlijke redding te ontdekken is.
Het Bijbeltijdlijnpakket helpt om de Bijbellessen te ondersteunen door te laten zien waar en wanneer de verhalen te plaatsen zijn in de Bijbel en in de tijd. Het is tevens een hulpmiddel om de Bijbelboeken te leren en een overzicht van de indeling te geven. Werkbladen en activiteiten zijn erop gericht om het geleerde te ondersteunen.

Het Bijbeltijdlijnpakket is ontwikkeld voor kinderwerkers die werken met kinderen van de basisschoolleeftijd. Tijdens de overdracht van de Bijbelverhalen kun je verwijzen naar de plaats die ze innemen in het Woord van God. In het pakket tref je diverse activiteiten aan voor de jongere en voor oudere kinderen. Het pakket zal naar verwachting een grote hulp zijn voor iedere clubmedewerker, zondagsschoolwerker, leerkracht of ouder. We wensen iedereen veel vreugde bij het gebruiken van dit pakket.

Het Bijbeltijdlijnpakket heeft als doel:

  • Inzicht te geven in de chronologische volgorde van Bijbelse gebeurtenissen.
  • Te laten zien dat al deze gebeurtenissen deel uitmaken van Gods grote plan om mensen te redden.
  • Kinderen op een interactieve manier te leren dat Bijbelboeken in categorieën in te delen zijn, namelijk in ‘Bijbeldelen’. Dit pakket is een prachtig hulpmiddel bij het geven van je Bijbellessen.
    Inhoud: Posterformaat Bijbeltijdlijn, boekenkast (A1-formaat) met de Bijbelboeken en een spelbord BIJBEL (A1-formaat), handleiding bij de Bijbeltijdlijn en diverse activiteiten; kant-en-klaar memoryspel; kant-en-klaar Bijbeltijdlijnspel; cd met werkbladen om zelf te kopiëren.

    Bestel dit pakket in onze webshop: klik hier

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Martijn Beukers en sinds kort help ik IKEG voor een aantal uur per week. Graag wil ik me hier kort voorstellen. Zelf mag ik de Heere Jezus al heel wat jaren kennen. God heeft me gelukkig nooit losgelaten. Hij is goed, geduldig en genadig! Afgelopen jaar...

Lees meer
De spin in het web…

De spin in het web…

Met dankbaarheid kijk ik terug op de 33 jaren die ik bij het IKEG in dienst mocht zijn. Ik had voor die tijd de Heere gevraagd waar ik Hem kon dienen en Hij bracht het IKEG op mijn pad. In 1990 ben ik op het kantoor in Apeldoorn begonnen. Al snel werd het niet alleen...

Lees meer
Nieuwe IKEG brochure

Nieuwe IKEG brochure

In Nederland wonen meer dan 2.600.000 kinderen en tieners (4-18 jaar). Velen van hen hebben nog nooit van God gehoord. Wat zou het mooi zijn als elke christen in Nederland in zijn eigen wijk, dorp of stad een groep van tien kinderen zou vertellen over de prachtige...

Lees meer