Breda: buienradar of bidden?

‘Gaat het wel door vanmiddag?’ appte een moeder donderdagmorgen…
Ze stuurde een screenshot van buienradar mee. Volop regen, precies tijdens de clubtijd en zelfs onweer! We hebben gebeden en het door laten gaan. En wat denkt u? Het bleef droog! Zo wonderlijk en zo fijn. Want uiteindelijk kwamen er meer dan 30 kinderen naar het veld, geweldig!

Het was een prachtige afsluiting van een bijzondere VakantieBijbelClub in Breda.
Die week hebben we meer dan 30 kinderen in de tent mogen ontvangen. We hebben nieuwe kinderen ontmoet, die ook naar de KinderBijbelClub op woensdagmiddag zullen komen. We hebben kinderen ontvangen, die we al een tijd niet meer hadden gezien. En we hebben kinderen in de tent gehad die zó genieten van de club op woensdag, dat ze niet konden wachten op de VakantieBijbelClub!

Marjolein heeft deze week onder andere verteld over de belangrijke man Jairus die de Heere Jezus om hulp vroeg, maar ook over de arme zieke vrouw die genezen werd door de Heere Jezus. Het maakt niet uit wie je bent, de Heere Jezus wil ook jou redden! Al deze dagen klonk het uit de mond van de kinderen: ‘Wees niet bevreesd, geloof alleen, en zij zal gered worden, Lukas 8:50’!

Personele wisselingen

Personele wisselingen

Er zijn recent enkele personele wisselingen geweest die we niet onopgemerkt willen laten. Als eerste bedanken we Petra van Dijken (foto) voor haar jarenlange werk voor het IKEG. Zij startte als vrijwilligster en later verzorgde zij in vaste dienst de (financiële)...

Lees meer
Training Open Lucht Clubs

Training Open Lucht Clubs

Kinderevangelisatie in de openlucht, het is al jarenlang een beproefd concept om het evangelie te brengen juist bij kinderen die het nog nooit gehoord hebben! Open Lucht Club, letterlijk een tent op een veld midden in een woonwijk en daar een programma aanbieden voor...

Lees meer