Breda: buienradar of bidden?

‘Gaat het wel door vanmiddag?’ appte een moeder donderdagmorgen…
Ze stuurde een screenshot van buienradar mee. Volop regen, precies tijdens de clubtijd en zelfs onweer! We hebben gebeden en het door laten gaan. En wat denkt u? Het bleef droog! Zo wonderlijk en zo fijn. Want uiteindelijk kwamen er meer dan 30 kinderen naar het veld, geweldig!

Het was een prachtige afsluiting van een bijzondere VakantieBijbelClub in Breda.
Die week hebben we meer dan 30 kinderen in de tent mogen ontvangen. We hebben nieuwe kinderen ontmoet, die ook naar de KinderBijbelClub op woensdagmiddag zullen komen. We hebben kinderen ontvangen, die we al een tijd niet meer hadden gezien. En we hebben kinderen in de tent gehad die zó genieten van de club op woensdag, dat ze niet konden wachten op de VakantieBijbelClub!

Marjolein heeft deze week onder andere verteld over de belangrijke man Jairus die de Heere Jezus om hulp vroeg, maar ook over de arme zieke vrouw die genezen werd door de Heere Jezus. Het maakt niet uit wie je bent, de Heere Jezus wil ook jou redden! Al deze dagen klonk het uit de mond van de kinderen: ‘Wees niet bevreesd, geloof alleen, en zij zal gered worden, Lukas 8:50’!

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Martijn Beukers en sinds kort help ik IKEG voor een aantal uur per week. Graag wil ik me hier kort voorstellen. Zelf mag ik de Heere Jezus al heel wat jaren kennen. God heeft me gelukkig nooit losgelaten. Hij is goed, geduldig en genadig! Afgelopen jaar...

Lees meer
De spin in het web…

De spin in het web…

Met dankbaarheid kijk ik terug op de 33 jaren die ik bij het IKEG in dienst mocht zijn. Ik had voor die tijd de Heere gevraagd waar ik Hem kon dienen en Hij bracht het IKEG op mijn pad. In 1990 ben ik op het kantoor in Apeldoorn begonnen. Al snel werd het niet alleen...

Lees meer
Nieuwe IKEG brochure

Nieuwe IKEG brochure

In Nederland wonen meer dan 2.600.000 kinderen en tieners (4-18 jaar). Velen van hen hebben nog nooit van God gehoord. Wat zou het mooi zijn als elke christen in Nederland in zijn eigen wijk, dorp of stad een groep van tien kinderen zou vertellen over de prachtige...

Lees meer