Coaching

Visie op coaching

Wij geloven dat je kinderen het beste kunt bereiken door christenen die in dezelfde omgeving wonen in te schakelen. De clubleiding leert een kind beter kennen en de kinderen zien een christenleven in de dagelijkse praktijk, ook als er geen club is.

Het IKEG richt zich vooral op buitenkerkelijke en niet gelovige kinderen. Bent u al met kinderwerk bezig of wilt u kinderwerk doen; dan kan het IKEG u met raad en daad bijstaan.

Voorbeelden kinderwerk

Nieuw: Tuinclubs!

Een Tuinclub in je eigen tuin!
Het evangelie voor de kinderen uit jullie straat!

CityKids project

In samenwerking met lokale christenen/kerken de stadskinderen met het evangelie bereiken.

Themaclubs

Clubs die bij een bepaalde gelegenheid gehouden worden; bijvoorbeeld kerst- en paasclubs.

Goed Nieuws Clubs®

Dit zijn Bijbelclubs aan huis, of in buurthuizen, scholen of andere locaties. Hier worden de kinderen in het Woord van God onderwezen.

Vakantie Bijbelweken

In bijvoorbeeld een buurtgebouw gedurende de rest van het jaar.

IKEG kamp

Van 2 – 4 juli wordt het kinderkamp gehouden op de Oase in Doetinchem. Het thema voor dit jaar is: ‘Vrij zijn’. Lees meer in de folder.
Wil je ook mee? Geef je dan op via deze link. Opgeven kan tot uiterlijk 15 juni 2021. Vraag wel  eerst je ouders om toestemming.

Open Lucht Clubs

 Dit zijn clubs die in de zomervakantie op 5 achtereenvolgende dagen in de openlucht gehouden worden; dit houdt de drempel voor kinderen zeer laag. Deze clubs worden het liefst in de buurt van een bestaande Goed Nieuws Club® gehouden.

Online Kids Bijbel Cursus

We bieden een online Bijbelcursus voor kinderen aan. De cursus bestaat uit 5 hoofdonderwerpen, verdeeld over 7 lessen. De kinderen ontdekken Wie hun Schepper is, hoe je verlost kunt worden van je zonden en hoe je als kind van God kunt gaan leven. Na een gemaakte les gaan de antwoorden naar de mentor. Als de hele cursus af is, wordt een leuke verrassing opgestuurd.

 

X