Even voorstellen…

Mijn naam is Martijn Beukers en sinds kort help ik IKEG voor een aantal uur per week. Graag wil ik me hier kort voorstellen.

Zelf mag ik de Heere Jezus al heel wat jaren kennen. God heeft me gelukkig nooit losgelaten. Hij is goed, geduldig en genadig! Afgelopen jaar heb ik in Amerongen de fulltime Bijbelschool Gospel Mission gevolgd. Het onderwijs heeft me vaste grond onder mijn voeten gegeven en me geholpen om te groeien in mijn relatie met God.
In 2016 hoorde ik tijdens een lezing voor het eerst van IKEG, toen Marius Storm sprak over de noodzaak van kinderevangelisatie. Die boodschap raakte mijn hart. Ik herinner me ook nog momenten het mij als kind raakte als iemand op eenvoudige wijze het Evangelie aan me uitlegde.

Toen we op de Bijbelschool les kregen over het werk van IKEG en dat ook gelijk konden toepassen in onze praktijkstage op een camping merkte ik dat kinderevangelisatie steeds meer als een roeping begon te voelen. Ik verlang mee te bouwen in de missie van IKEG. Op dit moment help ik IKEG vooral met de multimedia en literatuur. Maar ik zou het heel mooi vinden om in de toekomst samen met mijn toekomstige vrouw, Mirjam, een kinderclub te starten. We zijn benieuwd hoe God daarin gaat leiden.
Martijn Beukers

De spin in het web…

De spin in het web…

Met dankbaarheid kijk ik terug op de 33 jaren die ik bij het IKEG in dienst mocht zijn. Ik had voor die tijd de Heere gevraagd waar ik Hem kon dienen en Hij bracht het IKEG op mijn pad. In 1990 ben ik op het kantoor in Apeldoorn begonnen. Al snel werd het niet alleen...

Lees meer
Nieuwe IKEG brochure

Nieuwe IKEG brochure

In Nederland wonen meer dan 2.600.000 kinderen en tieners (4-18 jaar). Velen van hen hebben nog nooit van God gehoord. Wat zou het mooi zijn als elke christen in Nederland in zijn eigen wijk, dorp of stad een groep van tien kinderen zou vertellen over de prachtige...

Lees meer