Groepsleider worden Goed Nieuws kinderkamp?

Word Groepsbegeleider op het Goed Nieuws Kinderkamp!

Wil jij deze zomer een impact maken in het leven van kinderen? Grijp dan nu je kans en geef je op als groepsbegeleider voor het Goed Nieuws Kinderkamp! Het belooft een onvergetelijk weekend te worden vol avontuur, vriendschap en natuurlijk veel plezier.

Kampdata: Van vrijdag 28 tot zondag 30 juni 2024 staan de deuren van Kampterrein De Oase in Doetinchem wijd open voor een onvergetelijk avontuur.

Kampvergadering met meet, greet & eat: Wil je meer weten over wat het betekent om groepsbegeleider te zijn? Kom dan naar onze kampvergadering op zaterdagmiddag 20 april van 15:00 tot 19:00 uur op het kantoor van IKEG in Alblasserdam. Hier ontmoet je het team, leer je meer over de activiteiten en kunnen al je vragen beantwoord worden.

Hoe geef je je op? Het is simpel! Vul voor 30 maart dit formulier in en Whatsapp 06 – 577 300 38 of stuur een mail naar kinderkamp@ikeg.nl voor vragen. Grijp deze kans om deel uit te maken van een geweldig team dat het verschil maakt in het leven van kinderen.

Wacht niet langer en zet je in voor een onvergetelijk kampervaring voor jou en de kinderen!

Personele wisselingen

Personele wisselingen

Er zijn recent enkele personele wisselingen geweest die we niet onopgemerkt willen laten. Als eerste bedanken we Petra van Dijken (foto) voor haar jarenlange werk voor het IKEG. Zij startte als vrijwilligster en later verzorgde zij in vaste dienst de (financiële)...

Lees meer
Training Open Lucht Clubs

Training Open Lucht Clubs

Kinderevangelisatie in de openlucht, het is al jarenlang een beproefd concept om het evangelie te brengen juist bij kinderen die het nog nooit gehoord hebben! Open Lucht Club, letterlijk een tent op een veld midden in een woonwijk en daar een programma aanbieden voor...

Lees meer