IKEG 75 jaar!

Daar zijn we dankbaar voor!

Dit jubileumjaar vieren we niet alleen met festiviteiten. Onder de naam: “75-clubs campagne” helpen we 75 kinderbijbelclubs in Nederland (en Vlaanderen) te starten of door te ontwikkelen. Het evangelie moet voor elk kind bereikbaar zijn. Dat staat bij IKEG centraal.

Bestaande kinderbijbelclubs kunnen zich door ontwikkelen door o.a. advies, coaching, materiaal en zichtbaarheid voor de club én een netwerk voor nieuwe werkers.

Voor kerken en mensen die met kinderevangelisatie willen starten in hun eigen stad, wijk of dorp, biedt IKEG een kant en klaar pakket: eerste hulp bij kinderevangelisatie. Neem hiervoor gerust contact op met mij via: elise@ikeg.nl.

Evangelie voor elk kind, titelt ons jubileumicoon, doe jij mee?

Personele wisselingen

Personele wisselingen

Er zijn recent enkele personele wisselingen geweest die we niet onopgemerkt willen laten. Als eerste bedanken we Petra van Dijken (foto) voor haar jarenlange werk voor het IKEG. Zij startte als vrijwilligster en later verzorgde zij in vaste dienst de (financiële)...

Lees meer
Training Open Lucht Clubs

Training Open Lucht Clubs

Kinderevangelisatie in de openlucht, het is al jarenlang een beproefd concept om het evangelie te brengen juist bij kinderen die het nog nooit gehoord hebben! Open Lucht Club, letterlijk een tent op een veld midden in een woonwijk en daar een programma aanbieden voor...

Lees meer