Kerst Impact Tour van 2022

“Wat was ik blij dat ik die avond erbij was!! Enorm van geleerd. Je zit zo vast in je eigen manier van vertellen voor de klas. Heel, heel hartelijk dank voor jullie inzet die avond!!” Zo mailde een deelnemer ons een week na de Kerst Impact Tour.

Marjolein en ik brachten tijdens die avonden namelijk twee IKEG-pakketten voor het voetlicht, bedoeld om een kerstfeest te organiseren voor buitenkerkelijke kinderen, namelijk “Niet zien en toch geloven!” en “Het kerstschilderij”. We demonstreerden de Bijbellessen en -teksten in die pakketten en we gaven aanvullende tips en ideeën.

Twaalf deelnemers volgden de online avond op Zoom en tijdens de live avond in Apeldoorn mochten we er vier verwelkomen. In België, Suriname, de Bijlmer en verder in Nederland zullen er kinderen zijn die het Evangelie gaan horen met behulp van deze pakketten!

Heb je de uitnodiging voor de Kerst Impact Tour niet op je mail gehad en ben je wél geïnteresseerd? Geef je dan bij het kantoor op met e-mailadres en telefoonnummer, dan krijg je voortaan ook de uitnodigingen voor toerusting voor speciale gelegenheden op de mail!

Als kind zwierf ik al tussen de flatjes van de Minervalaan, spelend met Turkse kinderen. Op zaterdagmorgen was ik bij hen in huis te vinden. Hompen Turks brood met boter en jam gingen samen met thee uit kleine, sierlijke glaasjes met véél suiker! Wij gingen naar dezelfde openbare school. Het wekte mijn interesse voor andere landen en volken. Op school en daarbuiten verlangde ik ernaar om kinderen bekend te maken met het evangelie, maar ik wist niet goed hóé. Want zelf had ik als kind van 8 jaar de Heere Jezus gevraagd of Hij mijn Redder wilde zijn en sindsdien wilde ik dat iedereen van Hem zou weten.

Anneke Breet

Kinderwerker

Nieuwe trainingen

Nieuwe trainingen

“Wat is het Evangelie en hoe vertel ik dit aan een kind?”, “Bijbelteksten aanleren, is dat niet moeilijk?”, “Kinderevangelisatie? Waarom? “ Is dit voor jou herkenbaar? Dan is de VCK echt iets voor jou! Op 26 juni D.V. is de live informatieavond in Apeldoorn geweest...

Lees meer
Nieuwe IKEG brochure

Nieuwe IKEG brochure

In Nederland wonen meer dan 2.600.000 kinderen en tieners (4-18 jaar). Velen van hen hebben nog nooit van God gehoord. Wat zou het mooi zijn als elke christen in Nederland in zijn eigen wijk, dorp of stad een groep van tien kinderen zou vertellen over de prachtige...

Lees meer
Kinderwerk Amsterdam

Kinderwerk Amsterdam

Het is alweer een half jaar geleden dat ik betrokken raakte bij een kinderclub in Amsterdam Zuid-Oost. Elke vrijdagmiddag komen ongeveer 10 kinderen naar de club om samen te zingen, uit de Bijbel te horen, een tekst te leren en te knutselen. Inmiddels is er op de...

Lees meer