Kerst Impact Tour van 2022

“Wat was ik blij dat ik die avond erbij was!! Enorm van geleerd. Je zit zo vast in je eigen manier van vertellen voor de klas. Heel, heel hartelijk dank voor jullie inzet die avond!!” Zo mailde een deelnemer ons een week na de Kerst Impact Tour.

Marjolein en ik brachten tijdens die avonden namelijk twee IKEG-pakketten voor het voetlicht, bedoeld om een kerstfeest te organiseren voor buitenkerkelijke kinderen, namelijk “Niet zien en toch geloven!” en “Het kerstschilderij”. We demonstreerden de Bijbellessen en -teksten in die pakketten en we gaven aanvullende tips en ideeën.

Twaalf deelnemers volgden de online avond op Zoom en tijdens de live avond in Apeldoorn mochten we er vier verwelkomen. In België, Suriname, de Bijlmer en verder in Nederland zullen er kinderen zijn die het Evangelie gaan horen met behulp van deze pakketten!

Heb je de uitnodiging voor de Kerst Impact Tour niet op je mail gehad en ben je wél geïnteresseerd? Geef je dan bij het kantoor op met e-mailadres en telefoonnummer, dan krijg je voortaan ook de uitnodigingen voor toerusting voor speciale gelegenheden op de mail!

Als kind zwierf ik al tussen de flatjes van de Minervalaan, spelend met Turkse kinderen. Op zaterdagmorgen was ik bij hen in huis te vinden. Hompen Turks brood met boter en jam gingen samen met thee uit kleine, sierlijke glaasjes met véél suiker! Wij gingen naar dezelfde openbare school. Het wekte mijn interesse voor andere landen en volken. Op school en daarbuiten verlangde ik ernaar om kinderen bekend te maken met het evangelie, maar ik wist niet goed hóé. Want zelf had ik als kind van 8 jaar de Heere Jezus gevraagd of Hij mijn Redder wilde zijn en sindsdien wilde ik dat iedereen van Hem zou weten.

Anneke Breet

Kinderwerker

Preken met impact

Preken met impact

Sinds afgelopen maand gaat er een filmpje rond op het internet met een fragment uit een preek. Nou, dat gebeurt wel vaker zult u zeggen. Dat klopt, maar dit preekfragment was er één met een gouden randje. Preken met impact. Wellicht heeft u het ook voorbij zien komen...

Lees meer
Wereldwijde gebedsdagen

Wereldwijde gebedsdagen

Samen bidden voor kinderevangelisatiewerk wereldwijd en dichtbij Bid mee met één van onze gebedsdagen in Apeldoorn of Breda? Geef je op via info@ikeg.nl en je ontvangt een aantal dagen voor de gebedsdag de Zoom-link.        

Lees meer
IKEG kinderkamp 2022

IKEG kinderkamp 2022

Vrijdagmiddag zijn de ‘ooms en tantes’ (zo wordt de kampleiding genoemd!) met hun auto’s vol slaapzakken, zwemkleding, Bijbels, ‘vertelspullen’ en koffers vertrokken naar Doetinchem voor het IKEG kinderkamp! Het thema voor het kamp was: Op zoek! Tijdens het kamp...

Lees meer
Niet tegen te houden

Niet tegen te houden

“Ik zal werken en wie zal het keren?” vroeg God aan Israël” Ook op de openluchtclubs deze zomer zagen we dat God dwars door alles heen werkt! “Die man vond zijn geld belangrijker dan God, dat is toch koekoek?” vroeg een meisje op de openluchtclub in Breda zich...

Lees meer
Werk door!

Werk door!

‘Werk door, want Ik ben met u, spreekt de HEERE van de legermachten.’ Haggaï 2:5 Dát is de roep van de profeet Haggaï. Veel Joden zijn al jaren geleden teruggekeerd vanuit de ballingschap. Na hun terugkeer is men enthousiast aan de slag gegaan met de wederopbouw...

Lees meer