Kinderwerkersdag Zaaien en oogsten

Kinderwerkersdag

Op zaterdag 12 maart D.V. wordt er door de Baptistengemeente Hardenberg een kinderwerkersdag georganiseerd. Deze dag van toerusting is bedoeld voor kinderwerkers én iedereen die passie heeft voor kinderen en het evangelie.

E

Kinderwerkersdag 2022

– Toerusting door Marco Baan (directeur Stg. IKEG)
– Tijd voor aanbidding, ontmoeting, getuigenis en teamwork
– Lunch wordt verzorgd

Tijden: 10.00 – 15.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie: familiepark De Vechtvallei, Rheezerweg 76, Diffelen
Contact: Ruben Peters (0631916663 – peters.rgh@gmail.com)

Opgeven vóór 5 maart

Deelname: vrije gift

14 + 2 =

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Martijn Beukers en sinds kort help ik IKEG voor een aantal uur per week. Graag wil ik me hier kort voorstellen. Zelf mag ik de Heere Jezus al heel wat jaren kennen. God heeft me gelukkig nooit losgelaten. Hij is goed, geduldig en genadig! Afgelopen jaar...

Lees meer
De spin in het web…

De spin in het web…

Met dankbaarheid kijk ik terug op de 33 jaren die ik bij het IKEG in dienst mocht zijn. Ik had voor die tijd de Heere gevraagd waar ik Hem kon dienen en Hij bracht het IKEG op mijn pad. In 1990 ben ik op het kantoor in Apeldoorn begonnen. Al snel werd het niet alleen...

Lees meer
Nieuwe IKEG brochure

Nieuwe IKEG brochure

In Nederland wonen meer dan 2.600.000 kinderen en tieners (4-18 jaar). Velen van hen hebben nog nooit van God gehoord. Wat zou het mooi zijn als elke christen in Nederland in zijn eigen wijk, dorp of stad een groep van tien kinderen zou vertellen over de prachtige...

Lees meer