Mijn verhaal: Elise de Koning

Mijn naam is Elise de Koning, de oudste uit een ondernemend gezin van 3. Als persoon ben ik energiek en daadkrachtig met oog voor resultaat. In teamverband zoek ik naar verbinding en samenwerking. Als marketeer in de maakindustrie waar ik een deel van mijn tijd nog steeds werk, zocht ik naar invulling met meer impact die van (eeuwig)blijvende waarde is.

In mijn rol als ambassadeur verlang ik er naar de missie van IKEG te ondersteunen met mijn talenten en opgedane werkervaring. Ik kijk er naar uit om IKEG te vertegenwoordigen op evenementen en strategisch mee te denken voor meer zichtbaarheid. Daarnaast stel ik me ten doel om relaties met onze partners op te bouwen, te onderhouden en de achterban van IKEG verder uit te bouwen. 

In mijn vrije tijd ben ik een echt gezelschapsmens en regel ik vaak sociale activiteiten en evenementen. Zowel binnen als buiten de kerkelijke gemeente ben ik betrokken bij kinderwerk, waaronder kinderevangelisatie in Hoorn. Hier maakte ik voor het eerst kennis met IKEG door middel van de VCK-cursussen. Eenmaal kennis gemaakt te hebben met de heldere, pakkende, eenvoudige en Bijbelse manier van evangelisatie zoals IKEG die deelt, was ik direct enthousiast. En ben ik blijvend betrokken geraakt bij de missie en het werk van IKEG.

Training Open Lucht Clubs

Training Open Lucht Clubs

Kinderevangelisatie in de openlucht, het is al jarenlang een beproefd concept om het evangelie te brengen juist bij kinderen die het nog nooit gehoord hebben! Open Lucht Club, letterlijk een tent op een veld midden in een woonwijk en daar een programma aanbieden voor...

Lees meer
Uit het veld

Uit het veld

Hoe mooi is het om naast het leidinggeven zelf ook actief bezig te zijn met kinderwerk! In onze eigen gemeente Rehoboth geven we samen met een ander echtpaar zondagsschool aan de groep van 9-12 jarigen. Recent is het thema: “Op reis met Paulus” behandeld. De sfeer is...

Lees meer
Jouw gift maakt echt impact

Jouw gift maakt echt impact

In 2023 ontving IKEG € 188.000 aan giften. We zien een mooie stijging met name in de giften voor onze werkers. Heel hartelijk dank! In de laatste nieuwsupdate van 2023 deden we specifiek een oproep voor een gift van € 6.000 als tegemoetkoming van een nieuwe parttime...

Lees meer
IKEG 75 jaar!

IKEG 75 jaar!

Daar zijn we dankbaar voor! Dit jubileumjaar vieren we niet alleen met festiviteiten. Onder de naam: “75-clubs campagne” helpen we 75 kinderbijbelclubs in Nederland (en Vlaanderen) te starten of door te ontwikkelen. Het evangelie moet voor elk kind bereikbaar zijn....

Lees meer