Mijn verhaal: Elise de Koning

Mijn naam is Elise de Koning, de oudste uit een ondernemend gezin van 3. Als persoon ben ik energiek en daadkrachtig met oog voor resultaat. In teamverband zoek ik naar verbinding en samenwerking. Als marketeer in de maakindustrie waar ik een deel van mijn tijd nog steeds werk, zocht ik naar invulling met meer impact die van (eeuwig)blijvende waarde is.

In mijn rol als ambassadeur verlang ik er naar de missie van IKEG te ondersteunen met mijn talenten en opgedane werkervaring. Ik kijk er naar uit om IKEG te vertegenwoordigen op evenementen en strategisch mee te denken voor meer zichtbaarheid. Daarnaast stel ik me ten doel om relaties met onze partners op te bouwen, te onderhouden en de achterban van IKEG verder uit te bouwen. 

In mijn vrije tijd ben ik een echt gezelschapsmens en regel ik vaak sociale activiteiten en evenementen. Zowel binnen als buiten de kerkelijke gemeente ben ik betrokken bij kinderwerk, waaronder kinderevangelisatie in Hoorn. Hier maakte ik voor het eerst kennis met IKEG door middel van de VCK-cursussen. Eenmaal kennis gemaakt te hebben met de heldere, pakkende, eenvoudige en Bijbelse manier van evangelisatie zoals IKEG die deelt, was ik direct enthousiast. En ben ik blijvend betrokken geraakt bij de missie en het werk van IKEG.

Preken met impact

Preken met impact

Sinds afgelopen maand gaat er een filmpje rond op het internet met een fragment uit een preek. Nou, dat gebeurt wel vaker zult u zeggen. Dat klopt, maar dit preekfragment was er één met een gouden randje. Preken met impact. Wellicht heeft u het ook voorbij zien komen...

Lees meer
Wereldwijde gebedsdagen

Wereldwijde gebedsdagen

Samen bidden voor kinderevangelisatiewerk wereldwijd en dichtbij Bid mee met één van onze gebedsdagen in Apeldoorn of Breda? Geef je op via info@ikeg.nl en je ontvangt een aantal dagen voor de gebedsdag de Zoom-link.        

Lees meer
IKEG kinderkamp 2022

IKEG kinderkamp 2022

Vrijdagmiddag zijn de ‘ooms en tantes’ (zo wordt de kampleiding genoemd!) met hun auto’s vol slaapzakken, zwemkleding, Bijbels, ‘vertelspullen’ en koffers vertrokken naar Doetinchem voor het IKEG kinderkamp! Het thema voor het kamp was: Op zoek! Tijdens het kamp...

Lees meer
Niet tegen te houden

Niet tegen te houden

“Ik zal werken en wie zal het keren?” vroeg God aan Israël” Ook op de openluchtclubs deze zomer zagen we dat God dwars door alles heen werkt! “Die man vond zijn geld belangrijker dan God, dat is toch koekoek?” vroeg een meisje op de openluchtclub in Breda zich...

Lees meer
Werk door!

Werk door!

‘Werk door, want Ik ben met u, spreekt de HEERE van de legermachten.’ Haggaï 2:5 Dát is de roep van de profeet Haggaï. Veel Joden zijn al jaren geleden teruggekeerd vanuit de ballingschap. Na hun terugkeer is men enthousiast aan de slag gegaan met de wederopbouw...

Lees meer