Nieuwe Kerstles: Immanuel – God met ons

Korte inhoud van de les:
Hoe mooi was het allemaal toen God de wereld en de mensen geschapen had. Hij is heilig, volmaakt en alles wat Hij geschapen had was ook volmaakt. Hij zei dat het zeer goed was! Hij wandelde met de mensen. Maar op een dag hadden de mensen zich verstopt… , zij waren God ongehoorzaam geweest, de zonde was in de wereld, in de mensen gekomen. Nu was het niet meer volmaakt!
En God..?! Hij hield nog steeds van de mensen en beloofde dat Hij ooit een Redder zou sturen die ons mensen zou kunnen verlossen van de straf voor de zonde. Het duurde een hele tijd, maar toen kwam er een engel van God bij een jonge vrouw in Nazareth; zij kreeg te horen dat zij een Zoon zou krijgen: een heel bijzondere Zoon, de Zoon van God!
De Heere Jezus was dertig jaar toen Hij begon met Zijn werk onder de mensen. Drie jaar lang vertelde Hij over Zijn Vader, deed wonderen en tekenen en liet zo zien dat Hij de beloofde Messias was. Hij werd gedood, maar stond weer op uit de dood. Hij droeg onze straf voor de zonde. Hij is de beloofde Immanuel, God met ons.
Kerstles met platen, Bijbelverhaal, Bijbeltekst aanleren, werkje, programma, quiz en hulpmiddelen op een USB.
Prijs complete les: € 10,95

Te bestellen via: klik hier

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Martijn Beukers en sinds kort help ik IKEG voor een aantal uur per week. Graag wil ik me hier kort voorstellen. Zelf mag ik de Heere Jezus al heel wat jaren kennen. God heeft me gelukkig nooit losgelaten. Hij is goed, geduldig en genadig! Afgelopen jaar...

Lees meer
De spin in het web…

De spin in het web…

Met dankbaarheid kijk ik terug op de 33 jaren die ik bij het IKEG in dienst mocht zijn. Ik had voor die tijd de Heere gevraagd waar ik Hem kon dienen en Hij bracht het IKEG op mijn pad. In 1990 ben ik op het kantoor in Apeldoorn begonnen. Al snel werd het niet alleen...

Lees meer
Nieuwe IKEG brochure

Nieuwe IKEG brochure

In Nederland wonen meer dan 2.600.000 kinderen en tieners (4-18 jaar). Velen van hen hebben nog nooit van God gehoord. Wat zou het mooi zijn als elke christen in Nederland in zijn eigen wijk, dorp of stad een groep van tien kinderen zou vertellen over de prachtige...

Lees meer