Online Kids Bijbel Cursus

De 7 lessen van de Kids Bijbel Cursus leren jou wie God is en wie jij bent.
Je gaat Gods reddingsplan ontdekken hoe jij door Zijn Zoon, Jezus, een nieuw leven kan krijgen.

Een leven dat vrij is van zonden en vrij van angst.

Alles wat je leert, kun je terugvinden in de Bijbel, het Woord van God.

Ga naar de website www.ikeg.nl/kidspagina …óf scan de QR-code en begin vandaag met de cursus!

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Martijn Beukers en sinds kort help ik IKEG voor een aantal uur per week. Graag wil ik me hier kort voorstellen. Zelf mag ik de Heere Jezus al heel wat jaren kennen. God heeft me gelukkig nooit losgelaten. Hij is goed, geduldig en genadig! Afgelopen jaar...

Lees meer
De spin in het web…

De spin in het web…

Met dankbaarheid kijk ik terug op de 33 jaren die ik bij het IKEG in dienst mocht zijn. Ik had voor die tijd de Heere gevraagd waar ik Hem kon dienen en Hij bracht het IKEG op mijn pad. In 1990 ben ik op het kantoor in Apeldoorn begonnen. Al snel werd het niet alleen...

Lees meer
Nieuwe IKEG brochure

Nieuwe IKEG brochure

In Nederland wonen meer dan 2.600.000 kinderen en tieners (4-18 jaar). Velen van hen hebben nog nooit van God gehoord. Wat zou het mooi zijn als elke christen in Nederland in zijn eigen wijk, dorp of stad een groep van tien kinderen zou vertellen over de prachtige...

Lees meer