Personele wisselingen

Er zijn recent enkele personele wisselingen geweest die we niet onopgemerkt willen laten. Als eerste bedanken we Petra van Dijken (foto) voor haar jarenlange werk voor het IKEG. Zij startte als vrijwilligster en later verzorgde zij in vaste dienst de (financiële) administratie, multimedia en vormgeving. Bedankt Petra, voor de 22 jaar dat je voor IKEG hebt gewerkt.

We bedanken ook Janet Visser uit Urk. Zij is aan de slag gegaan als juffrouw op een basisschool in Bant.  Een prachtig nieuw werkveld! 

Vrijwilliger Martijn Beukers gaat door zijn aanstaande huwelijk in Zuid-Limburg wonen en werken. Hartelijk dank Martijn voor jouw vrijwilligerswerk en we wensen je samen met Mirjam veel geluk en zegen in Limburg toe.

Tenslotte is Mart Kleppe teruggetreden als algemeen bestuurslid. Mart heeft tijdens de periode van onze nieuwe huisvesting voor IKEG een belangrijke rol vervuld. De combinatie van zijn zakelijke kijk én tegelijkertijd de warme betrokkenheid op de missie van IKEG is zeer gewaardeerd. Hartelijk dank Mart!

Training Open Lucht Clubs

Training Open Lucht Clubs

Kinderevangelisatie in de openlucht, het is al jarenlang een beproefd concept om het evangelie te brengen juist bij kinderen die het nog nooit gehoord hebben! Open Lucht Club, letterlijk een tent op een veld midden in een woonwijk en daar een programma aanbieden voor...

Lees meer
Uit het veld

Uit het veld

Hoe mooi is het om naast het leidinggeven zelf ook actief bezig te zijn met kinderwerk! In onze eigen gemeente Rehoboth geven we samen met een ander echtpaar zondagsschool aan de groep van 9-12 jarigen. Recent is het thema: “Op reis met Paulus” behandeld. De sfeer is...

Lees meer