Project 86860: Kinderwerk Hongarije

Project kinderwerk Hongarije

Project 86860 | Project kinderwerk Hongarije

Omschrijving

Kinderen vormen wereldwijd een belangrijke doelgroep voor het Evangelie. Zegt Jezus zelf niet: “Laat de kinderen tot Mij komen.”. Hun harten zijn vruchtbare grond voor het zaad van Gods Woord.

Het project Kinderwerk Hongarije heeft ten doel om kinderen in het dorp Mikebuda te bereiken met het Evangelie. Mikebuda is een klein dorp in Hongarije zonder eigen christelijke gemeente. Vanwege de taal wordt dit werk ondersteund door tolken van de gereformeerde/hervormde kerk in Cegléd.

Wij bereiken de kinderen middels:

– het houden van maandelijkse clubs, uit te breiden naar om de week
– het houden van 5-daagse clubs in de zomer
– extra clubdagen rondom de feestdagen
– lessen voor de kinderen op de Óvoda, kleuterschool (basisschool ontbreekt in dit dorp)
– Assisteren bij kinderclubs in de omgeving
– Kinderen in contact brengen met bestaande kerkelijke gemeenten door bijvoorbeeld het bijwonen van het kinderkerstfeest in Cegléd
 – verspreiden van evangelisatiemateriaal onder kinderen, hun ouders en andere dorpelingen
– verlenen van materiële hulp waar dat nodig is

De personen verantwoordelijk voor dit project zijn Lorens & Joke Knap. Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingmike.nl (stichting Mikebuda Kinder Evangelisatie). D.m.v. een blog wordt u hier op de hoogte gehouden van allerlei zaken rondom het kinderevangelisatiewerk. U kunt ook informatie aanvragen door een e-mail te sturen naar info@ikeg.nl of naar info@stichtingmike.nl.

Giften voor dit project kunt u overmaken naar:
IBAN: NL09 ABNA 0531 1203 09 t.n.v. Stg. Kinderevangelisatie. Onder vermelding van: Project Kinderwerk Hongarije of Project 86860