IKEG kamp 2-4 juli

Hoe zou het zijn als je een slaaf bent en niet mag doen wat je wilt? Dat anderen zeggen wat je moet doen en dat je graag vrij zou willen zijn. Ben je het weekend van 2 tot 4 juli vrij?
Ben je vrij van school, van sport of andere dingen? Dan nodigen we je uit om naar het Goed Nieuws Kamp® te komen. Uit de Bijbel horen we vertellingen over welke bijzondere dingen de mensen meemaakten die vrij werden. Dat ging niet zo makkelijk en het was een spannende tijd.
Dit kamp is voor kinderen van groep 4  t/m  8. Een weekend vol plezier, sport en spel en spannende verhalen uit de Bijbel.   

Het wordt vast erg gezellig, dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Lees meer in de folder. Wil je ook mee? Geef je dan op via deze link. Opgeven kan tot uiterlijk 15 juni 2021.
Vraag wel eerst je ouders om toestemming.

Corona: Uiteraard volgen wij de regels van de RIVM i.v.m. corona. Het kan zijn dat het kamp niet door kan gaan als het niet mogelijk is met de dan bestaande regels. Wij houden je op de hoogte.

Preken met impact

Preken met impact

Sinds afgelopen maand gaat er een filmpje rond op het internet met een fragment uit een preek. Nou, dat gebeurt wel vaker zult u zeggen. Dat klopt, maar dit preekfragment was er één met een gouden randje. Preken met impact. Wellicht heeft u het ook voorbij zien komen...

Lees meer
Wereldwijde gebedsdagen

Wereldwijde gebedsdagen

Samen bidden voor kinderevangelisatiewerk wereldwijd en dichtbij Bid mee met één van onze gebedsdagen in Apeldoorn of Breda? Geef je op via info@ikeg.nl en je ontvangt een aantal dagen voor de gebedsdag de Zoom-link.        

Lees meer
IKEG kinderkamp 2022

IKEG kinderkamp 2022

Vrijdagmiddag zijn de ‘ooms en tantes’ (zo wordt de kampleiding genoemd!) met hun auto’s vol slaapzakken, zwemkleding, Bijbels, ‘vertelspullen’ en koffers vertrokken naar Doetinchem voor het IKEG kinderkamp! Het thema voor het kamp was: Op zoek! Tijdens het kamp...

Lees meer
Niet tegen te houden

Niet tegen te houden

“Ik zal werken en wie zal het keren?” vroeg God aan Israël” Ook op de openluchtclubs deze zomer zagen we dat God dwars door alles heen werkt! “Die man vond zijn geld belangrijker dan God, dat is toch koekoek?” vroeg een meisje op de openluchtclub in Breda zich...

Lees meer